Sofia Vähäjylkkä: Världens bästa jobb

torsdag 12 juni 2014

Världens bästa jobb

Då var ännu en dag på (nya) jobbet över. Vet inte om jag har berättat för er att jag fått ännu ett jobb utöver hotellstädningen? Fastnade totalt för stället efter en tre veckors praktikperiod så nu är jag handledare lite då och då (fyra dagar denna vecka till exempel) på ett dagcenter för utvecklingsstörda. Kan erkänna att jag var oerhört nervös över hur man skulle bete sig runt dem när jag kom dit men det går verkligen inte att vara någon annan än sig själv. Världens härligaste jobb och människor, både personal och arbetstagare. Och att komma hem så glad och energisk varje dag, det trodde jag aldrig!


Onsdagarna är så klart min favoritdag då arbetstagarna har innebandy på schemat och jag får vara med och lira. Bilden är från igår. Har äntligen insett att det är lika bra att ta med ombyte för det är verkligen full fart hela tiden. Fastän man tänkt ta det lugnt på backen under gympan så slutar det med att man är ursvettig ändå, haha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)