Sofia Vähäjylkkä: En fysiskt och psykiskt påfrestande dag (men en bra)

tisdag 17 juni 2014

En fysiskt och psykiskt påfrestande dag (men en bra)

Har varit full fart sedan halv sju imorse till åtta nu på kvällen. Cyklade till och från jobbet idag vilket slutade med 26,5 km cykling denna dag. Dit gick det jättesmidigt och var riktigt skönt faktiskt. Hem var det världens motvind, fick trampa som en dåre i nedförsbackarna (!) så när jag kom hem var jag dyngsur av svett (och hade galet ont i röven) så det var bara att hoppa in i duschen och sen direkt bege sig av mot skolan, haha.

Idag är en sån där dag då det har varit lite extra tungt med övergreppet och allt som det förde med sig. Blir lätt så när vi har så pass tunga ämnen i skolan men min lärare är helt underbar. Hon är verkligen en av få jag kan öppna upp mig för till hundra procent och hon har vetat min historia länge nu. Som vanligt så blir det en del prat om allt innan jag går hem, bara hon och jag. En av mina viktigaste stöttepelare helt klart så när jag hade slutat gick jag som vanligt stark och stolt i ryggen hem. Hur många lärare får en att känna så? Jag är så otroligt lyckligt lottad som har fått en sån person som lärare och att hon dessutom är så himla engagerad i varje elev och tror på alla så otroligt mycket, det är guldvärt och det vet jag att jag knappast är ensam om att tycka.


Nu blir det förmodligen att se på VM en sväng, kanske lägga mig tidigt och läsa också. Får se. Har också skickat efter journalkopior från min tid som inlagd så får se när de kommer. Kommer bli konstigt men nyttigt att se på sjukdomstiden med nya ögon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)